Mode serabut..

>> Thursday, January 13, 2011

Hmm..2011 dh masuk minggu ke 2 tp kerja nampak mcm x jalan lagi..adus..tgh berkira2 dan berplanning2 macam2 benda..nk buat planning study utk tahun ni - nakgi conference, nk mohon extend ngan kkm, nk extend visa, writing blablabla..sambil2 tu kena jugak buat planning jalan2 utk tahun ni maklum la dh final year, kalo dapat extend pun mungkin sampai awal spring thn depan so tgh berkira2 nk makan angin time summer tahun ni..sana sini sume nk pegi tapi keje belambak dan duit plak tarak..aiyo..dah la tu sume tmpt yg kami plan nkgi kena book by end of this month..tau la elaun nk masuk hujung bln ni tp xkan sekali harung nk bayar sume tu..huh..dan jgk tgh berkira2 mana nk bawak ma & abah yg nk dtg april nanti..cuti keje dh siap2 apply takut nanti org lain book susah plak..tgk kalendar mcm penuh agenda je sampai hujung thn..harap2 seimbang la study n makan angin tu nanti..kalo tak camne nk balik cepat..huhu..

Progress study plak, hmm..tgh finalize contents sub-topic sambil2 dok mengupdate data main study dan juga menantikan data archival study yg blom dpt lagi..nk pegi conference pun most of them mintak submit abstract by feb/march ni..study byk yg blom siap jadi camne nk anta abstract ni. Oh SV ku..lama xjumpa dirimu..asal pikir nk jumpa je seriau..aduhai..tunggu kedatanganku dgn pelbagai soalan ye..hehe

0 comments:

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP